A szeptember beköszöntével új KPDG mini liga indul, 3 állomással, a kicsit javított KPDG “A” layouton.

3 alkalommal egy-egy kört játszunk és minden dobást összeadva a végén győztest hirdetünk Open (MPO) és Női (FPO) kategóriában.

KPDG Mini League Putter kör Szeptember 8. – A szabály egyszerű: max sebesség 4, csak putter típusú korong használható (pl. a Prodiscus Jokeri igen, míg pl. Innova Roc, Mako, Discmania MD, MD2 nem)

KPDG Mini League Tenyeres körSzeptember 22.  – Csak tenyeres dobások használhatóak drive-ra és approach-ra. Persze puttolhatsz a hagyományos módon. (de kérlek ne puttold végig az utat a tee-ről a kosárig).

KPDG Mini League Hoppá körSzeptember 29. – Minden lyukon mindenki kap egy “Hoppá” lehetőséget, azaz egy dobást újradobhat és kiválaszthatja melyiktől megy tovább.

A nevezés ingyenes.


Részletesebb térkép és tee pozíiók a Pályák oldalon találhatóak.

A KPDG Mini League nem hivatalos PDGA league, rating nincs, de a PDGA szabályzata és verseny etikettje érvényes!

Players meeting 8:30-kor a 13-as kosárnál, kezdés 9:00-kor.

Categories: Események

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Related Posts

Események

KPDG November

Ha ismerkednél új arcokkal, Ha játszanál egyet az A layout-on másokkal, Ha gyakorolni szeretnél, vagy a technikádat csiszolni, akkor gyere el a KPDG Novemberre: egy laza körre pár külföldi játékossal és érdeklődővel a Sportligetben! Időpont: Read more…

Események

Training Day – Október 14

Ha kérdésed van, de nem tudod ,hogy hol keresd a választ, Ha szeretnél javítani a technikádon, Ha szeretnél új korongokat kipróbálni, Ha szeretnél másokkal együtt edzeni, akkor gyere el a KPDG közös edzésére! Kérdezhetsz bátran, Read more…

Események

KPDG Tenyer-est

Május 31-én 19h-kor vár téged is a KPDG Tenyer-est  az Újhegyi Sportligetben. A játékban bármilyen korongot használhatsz, de kizárólag tenyeres dobással! OK, puttolni szabad a kosár közelében. Minden játékos minden lyukon kap egy-egy “HOPPÁ” lehetőséget, azaz Read more…