Iron City Ice Crush 2018 Beszámoló

  • by
IRON CITY ICE CRUSH

A hétvégen került megrendezésre az Iron City Ice Crush utolsó állomása Eisenstadtban.

A KPDG csapatból most Péter (aki egyben Ozone discs Team tagja is) és én (Vera) vettünk részt a versenyen.

Péterrel mi már pénteken lementünk,hogy begyakoroljuk a pályát, mivel utoljára májusban voltunk, és azóta sokat változott a dobástechnikánk, így kíváncsian vártuk, hogy mire is leszünk képesek. Szokásunkhoz képest minden lyukat többféle képpen dobtunk le, hogy megtaláljuk a legideálisabbat. A nap végére jól elfáradtunk,de tudtuk,hogy másnap magabiztosan tudjuk majd ledobni a pályát.

Elérkezett a reggel egy gyors reggeli és irány a pálya.

42 versenyző indult a versenyen, és a hideg szeles idő sem volt akadály, hogy egy ígéretes versenynek nézzünk elébe.

Én a 15-ös lyukon kezdtem, az volt a lényeg ,hogy ne dobjam neki az első fának a korongot,ez sikerült is, az approach-om kicsit rövid lett így egy 5-öst sikerült összeszednem. Következett a 16-os sziget lyuk,sikerült betalálnom a szigetre így megvolt az első birdiem. A további lyukakon folytattam a nyugodt játékot inkább a biztosra mentem és nem hősködtem.

Az első körben megszereztem az első helyet ezzel magamat is meglepve!

A második körben az volt a cél ,hogy tovább folytassam az első kör stratégiáját, ez sikerült is, 1 ponttal jobbat dobtam az első körömnél és megnyertem a versenyt FPO kategóriában. A tavalyi eredményemhez képest 19 pontot javítottam, és sikerült a mumus lyukakon is javítani.

Összességében nagyon örültem,hogy sikerült javítanom tavalyhoz képest az már csak egy plusz, hogy ez az eredmény most a győzelemre volt elég.

Péternek sikerült egy nagyon jó első kört dobni, eddigi legjobbját nyújtva egy 913-as PDGA ratinget ért a játéka, amivel az 5. helyen kezdte a második kört. A második kör végére (utolsó 3 lyuk) csúsztak be hibák, ami a végeredményben a 14. helyre lett elég .

Eredmények számokban itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..