KPDG Fun League 3. kör – Two disc challenge!

  • by

Elérkezett a KPDG Fun League 3. köre!

November 18-tól December 16-ig 5 héten át vár téged is a KPDG csapata egy jó hangulatú, kötetlen Disc Golf League sorozatra az Újhegyi Sportligetbe.

Minden héten egy kicsit másképp játszunk:

KPDG Fun League 3. kör – December 2. Two disc challenge! Most csak 2 korongot hozhatsz magaddal. A döntés a tiéd, de csak ezt a kettőt használhatod! Minden játékos minden lyukon kap egy-egy “HOPPÁ” lehetőséget, azaz egy dobást megismételhetés a jobbat választhatja. A fel nem használt “HOPPÁ”-k nem összevonhatóak, nem átvihetőek és nem átruházhatóak.

Az “A” layouton fogunk játszani:

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/fUArl41pcRCVqGJ23

A nevezési díj 300Ft/kör fejenként, a sporttal ismerkedőknek az első kör ingyenes.

Minden héten egy handicap rendszer szerint pontokat kapnak a résztvevők és ezek összessége adja ki az össz pontszámot. A KPDG Fun League végén hirdetünk eredményeket MA1, FA1, MPO és FPO kategóriában ahol a 3 legjobb League kör számít (minimum 3 kör kell a helyezéshez), míg Abszolút kategóriában minden kör eredményét beszámítjuk, így jó helyezéshez minél több körön részt kell venned.

A KPDG Fun League nem hivatalos PDGA league, rating nincs, de a PDGA szabályzata és verseny etikettje érvényes!

Players meeting szombaton 8:30-kor a 13-as kosárnál, kezdés 9:00-kor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..