Drava Forester beszámoló

  • by

November első hétvégéjén lezajlott a Drava Forester verseny Varazdinban, Horvátországban. Meghívásos alapon 15 ország 105 játékosa vett részt és még több mint 20-an az ezzel párhuzamosan zajló Beer Forester, barátságos versenyen. Testközelből élvezhettük többek között Simon Lizotte és Philo Brathwaite, két világ top 10-es játékosának játékát.

Dinko Simenc, a főszervező és csapata zseniális rendezvényt rakott össze, csodálatos környezetben kimondottan kihívásokkal teli pályán, rengeteg mellékrendezvénnyel, esti bulival, csapatépítéssel.

Bálint, Verka és én már szerda reggel elindultunk, hogy ismerkedhessünk a pályával amire tényleg szükség is volt. A név nem véletlen, a pálya egyik felén jobbra a Dráva, balról egy csatorna jelent veszélyt, míg a maradék egy erdőben fák között zajlott. 21 lyuk, telis tele nehézséggel, két par 4-es és egy par 5-ös lyukkal összesen 69-es parral.

Szerdán mindenhol több dolgot is kipróbálva gyakoroltunk, majd csütörtökön már tervezzetten, a versenyre a tervet pontosítva játszottuk végig a pályát egyszer délelőtt, majd még egyszer délután – kiegészülve ekkor már Jánossal is. Verka ekkor már lebetegedett, torokgyulladással, náthával kűzdött.

Pénteken az első körben mindannyian egy “nem rossz” körrel nyitottunk. Hagytunk bőven a pályán elhozni valót, szerencsére remek időben. Itt már Bálint és én is kezdtünk egyre inkább megbetegedni – nem könnyítve a helyzetet.

Szombaton az erősödő szélben János és Bálint ugyanazt tudta hozni mint Pénteken, Verka és én nem igazán tudtunk remekelni. Este csapatépítés, remek szórakozás és játékok sora mellett Bálint is egyre betegebb lett.

Vasárnapra sikerült erőt vennünk magunkon, Verka zseniálisan jót dobott és a legjobb körét hozta, én is javítottam a szombatomon. János pedig ugyanazt hozta mint előtte két alkalommal. Bálint ezzel szemben a legjobb körét hozta, a nap második legjobb eredményét dobta, aznap megelőzve Simon Lizotte-ot és Philo Brathwaite-et is és így összességében a 14. helyen, a legeredményesebb magyarként végzett!!

Ez az eddigi legemlékezetesebb versenyem volt, bármikor mennék újra és mindenkinek csak ajánlani tudom!

Egy pár kép:

Még rengeteg kép:

Kazai János: https://drive.google.com/open?id=1ePLQw3-Yxve_mpS40CZm3AhbMn7fNqs6

Tena: https://photos.app.goo.gl/8uHhDcLQbItXAdh82

én: https://kissp.client-gallery.com/#/drava-forester/

Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..