Véget ért a Sportliget Disc Golf Liga második köre 11 játékossal.

Remek hangulatú versenyen vettünk részt. A Liga B pályáját támadtuk nagy lendülettel, ami egy rövidebb, barátságosabb, de nem minden esetben könyebb layout.

Ismét Kazai Bálintnak okozott legkevesebb gondot a layout, és az általa jegyzett -15-ös pályacsúcsot sikerült a versenyen is tartania. Őt követte Kiss Péter -6-al, és Tóth Veronika par-ral.

A kezdő kategóriákban  Dajka Dávid +17 és Pátkai Andrea +16-os eredménnyel zártak.

A részletes eredmények a Discgolmetrix-en és a Liga PDGA oldalán találhatóak.

Az abszolút kategóriában egy handicap rendszer szerint súlyozzuk az elért eredményeket, így a második kör után a sorrend a következőképp alakul:

Név Divízió Pontszám
1 Kazai Bálint MPO 200
2 Kiss Péter MPO 170
3 Tóth Veronika FPO 139
4 Kazai János MPO 135
5 Christian Brocard MPO 123
6 Balla Péter MPO 121
7 Joe Cross MPO 117
8 Pátkai Andrea FA1 106
9 Jesztl József MPO 69
10 Dajka Dávid MA1 52
11 Barcsa Bianka FA1 50
12 Horváth Márta FA1 48

Nézd meg a képeket:

Categories: Hírek, beszámolók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Related Posts

Hírek, beszámolók

Disc Golf az M4 Sporton

Az M4 Sport Szabadidő magazinja két részletben is foglalkozott a Disc Golf sporttal a Sportligetben Kőbányán! Rövidebb összefoglaló (11:45-től a videóban):  A következő adásban több részletben kapunk egy kicsit közelebbi képet: 

Hírek, beszámolók

KPDG Mini League 2018/3 : Hoppá kör, a finálé

Szeptember végén elérkezett a Mini League utolsó köre. Remek idő mellett egy hoppá kört játszottunk, azaz midnen lyukon minden játékosnak volt egy-egy lehetősége egy dobást megismételni, hátha jobban sikerül és kiválaszthatja, hogy melyiktől megy tovább. Read more…

Hírek, beszámolók

KPDG Mini League 2018/2 : Tenyeres Kör

Ez a szombat más volt mint a többi. Egy hirtelen hidegfront az addig gyönyörű, napos, kellemes időt egy szomorkás esőre álló, borús nappá változtatta, időnként orkán erejű széllel. Tökéletes napnak ígérkezett a tenyeres dobások gyakorlására. Read more…